Råvarepolitik Hotellet Vesterbro

Hotellets køkken har det økologiske spisemærke i guld. Det betyder, at al mad og drikke, som serveres til vores gæster i Caféen og ved vores events/arrangementer skal være 90-100% økologisk.

Alle råvarer indkøbes økologisk hos leverandører og der føres økologiregnskab.

I Hotellet har vi fokus på sundhed og klimaet, vi har en holdning til kød og mængden vi serverer. Køkkenet tilstræber at bruge årstidens råvarer, hvilket også kommer til udtryk i vores menu.

I tilfælde af, at vores leverandører ikke levere en given økologisk vare, kan vi være nødsaget til at bruge konventionelle erstatningsvarer. Også specialvarer eller krydderier kan i enkelte tilfælde være konventionelle, hvis de ikke er i sortiment hos vores leverandør, som vi har indkøbsaftale med.

Hotellet ønsker at tilbyde fisk, som følger sæsonen. Udbuddet af økologiske fisk er dog stadig begrænset, hvorfor der prioriteres vildtfanget fisk efter årstiden.

Vi bruger p.t. ikke vildtkød i hotellets køkken.

Al saft, juice og sodavand er økologisk og ved særlige arrangementer serveres økologisk vin. Det kan dog ske, at vi får gaver/donationer, som ikke er økologiske.

Hvis en lejer af vores møde/selskab lokale ønsker at medbringe egne drikkevare til et lukket arrangement eks. Vin, skal disse holdes tydeligt adskilt fra Hotellets egne råvarer.